ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Identiteit van het bedrijf

Just"el Clothes 

Telefoon: 0498/506.963
E-mail: info@just-el.be
TVA : BE0637935049
IBAN: BE24652838221138


Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen. Elke bestelling impliceert de uitdrukkelijke aanvaarding van deze verkoopvoorwaarden.



Prijs

1 Onze prijzen zijn vermeld in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten  tenzij anders vermeld.

2 Kortingscodes kunnen niet worden verrekend op reeds afgeprijsde producten. Kortingscodes kunnen niet worden gecombineerd met andere promoties.

 

Betaling

1 Betaling is mogelijk met één van volgende manieren: Credit Card (Visa),  Bancontact en Paypal

2 Just'el blijft eigenaar van de goederen totdat deze volledig zijn betaald.



Retourrechten

1 In overeenstemming met de wet van 30 december 2013 betreffende boek VI van het Wetboek van economisch recht "marktpraktijken en consumentenbescherming", heeft de consument het recht om Just'l clothes binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het product schriftelijk mee te delen dat hij/zij afziet van zijn/haar aankoop, zonder uitzondering, niet kunnen worden geretourneerd als de verzegelde verpakking is geopend. Bekijk hier ons retourbeleid.

2 Wij adviseren de consument om het geretourneerde product in de originele verpakking, in perfecte staat, terug te sturen. Als een artikel beschadigd wordt teruggestuurd, kan Just'el van de consument een schadevergoeding eisen die in verhouding staat tot de waardevermindering die het artikel heeft ondergaan. (Artikel VI.51, §2 WER) Elke retourzending waarvan de afzender niet kan worden geïdentificeerd, wordt geweigerd.

3 De kosten voor de retourzending zijn voor rekening en onder verantwoordelijkheid van de consument.

4 Just'el raadt aan een verzendmethode in te schakelen bij het retourneren van producten om het pakket te kunnen volgen via een Track en Trace nummer. Just'el kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de terugbetaling van goederen die verloren, gestolen of beschadigd zijn.

5 De terugbetaling vindt plaats binnen 21 dagen na ontvangst van de retourzending door Just'el , mits aan alle voorwaarden zoals hierboven beschreven strikt is voldaan. In overeenstemming met artikel VI.50 §1-§3 WER.

 

Levering

1 Wij leveren de producten die vermeld staan op uw orderbevestiging. Just'l kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor fouten van de klant met betrekking tot het leverings- of facturatieadres en voor eventuele laattijdige leveringen of de onmogelijkheid om de bestelde producten te leveren, als gevolg van die fout.

2 De eigendom van en het risico voor verlies met betrekking tot uw producten gaat op u over bij levering van de producten op het adres dat vermeld staat in uw orderbevestiging.

3 Wanneer een product op voorraad is, wordt het binnen 3 tot 5 werkdagen op uw afleveradres afgeleverd. Dit afleverschema is een indicatie en daarom niet bindend.

4 Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor gevolgschade als gevolg van te late levering of niet-levering door de koeriersdienst die wij gebruiken.


Kortingscodes

1 Kortingscodes kunnen niet worden verrekend op reeds afgeprijsde producten. Kortingscodes kunnen niet worden gecombineerd met andere acties.